Detall Notícia

El director general de l'IVAJ comparteix la solidaritat juvenil als camps de voluntariat 'Diverteix-te' de Benicàssim i Alborache

03/01/2018
El director general de l"IVAJ comparteix la solidaritat juvenil als camps de voluntariat "Diverteix-te" de Benicàssim i Alborache

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, s'ha reunit amb joves procedents de Ceuta, Euskadi, la Rioja i la Comunitat Valenciana que participen en els programes de camps de voluntariat juvenil d'hivern, organitzats per l'IVAJ, als albergs juvenils Torre d'Alborache, a Alborache, i Argentina, a Benicàssim, des del passat 26 de desembre de 2017 fins al 4 de gener, dins de la campanya ' Viu la solidaritat'.

En la trobada, Jesús Martí ha manifestat que "és una bona manera d'entrar en 2018, fer accions de voluntariat i dur a terme un programa d'activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes entre 9 i 12 anys".

El director general ha recordat que "a la Comunitat Valenciana hem organitzat un total de 19 camps de voluntariat juvenil en 2017, dos a la primavera, 15 a l'estiu i aquests dos camps, Diverteix-te a l'hivern," i ha indicat que "en tots donem l'oportunitat de passar unes vacances diferents i solidàries, en les que un grup de joves de diferents comunitats autònomes i d'altres països es comprometen de manera voluntària per a dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat, tot això, combinat amb activitats d'animació".

En 'Diverteix-te', a l'alberg Argentina participen joves de la Rioja i la Comunitat Valenciana i, a la Torre d'Alborache, ho fan joves de la Comunitat Valenciana, Euskadi i Ceuta. "Aquest ambient empàtic és positiu tant per a joves com per a xiquets i xiquetes, ja que afavoreix la dedicació d'unes persones i la diversió i el gaudi d'unes altres", ha indicat.

Finalment, el director general de l'IVAJ ha animat a sumar experiències en 2018 que permeten a la joventut dur a terme accions grupals, solidàries i plenes de valors.

Per a més informació: http://www.ivaj.gva.es/va/viu-la-solidaritat

Arxius relacionats