Detall Notícia

L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a 10 municipis al novembre

11/11/2017
L"exposició de l"IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a 10 municipis al novembre

L'exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s'exposa al llarg del mes de novembre en les localitats de Monòver, El Campello, Rafelbunyol, Alaquàs, Quart de Poblet, L'Alfàs del Pi, Xixona, Agost, Montanejos i Picassent que, en aquest ordre, l'alberguen en instituts, centres juvenils i sales municipals.

Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra el 25 de novembre, els deu municipis acosten aquest recurs educatiu centrat en valors de respecte i igualtat i que reuneix les fotografies realitzades per joves d'entre joves de 14 i 30 anys .

Calendari expositiu del mes de novembre

Fins al 12 de novembre l'exposició roman en el Punt Jove, de Monòver, del 4 al 16 de novembre es mostra en el Centre Social El Barranquet 16, del Campello. Així mateix del 7 al 16 de novembre es pot visitar en la Sala d'Exposicions, 2 de Rafelbunyol i del 13 al 25 de novembre està en la Sala Vilaragut del Castell d'Alaquàs

Ja en la segona quinzena de novembre, va a la sala d'exposicions de la calle Torreta, 1, de Quart de Poblet, del 14 al 19 de novembre; s'instal·la en la Casa de la Cultura de l'Alfàs del Pi, del 20 al 30 de novembre. Li seguirà l'IES de Xixona, del 20 al 26 de novembre; l'IES d'Agost del 22 de novembre al 4 de desembre, l'IES Cova Santa de Montanejos, del 28 de novembre al 8 de desembre, i l'IES L'OM de Picassent, del 29 de novembre al 10 de desembre.

L'exposició es distribueix en 20 panells on s'estructuren les fotografies, que denuncien la violència i revindiquen el respecte i la llibertat, que s'acompanya d'una guia didàctica de la col·lecció 'M'importa', de manera que promou un desenvolupament pedagògic que parteix de situacions de control i maltractament, en les quals la dona està vigilada o humiliada per a avançar en la detecció i la recuperació i que predominen accions d'igualtat. Tot açò construït a partir de fotos realitzades per joves i grups de joves.

Aquesta mostra es posa a la disposició d'ajuntaments, centres educatius i associacions durant tot l'any; es tracta d'un recurs que cerca prevenir la violència contra les dones i el rebuig d'aquest problema social.

Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició en el correu cultura_ivaj@gva.es. En la web de l'IVAJ www.ivaj.gva.es s'actualitza un calendari amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos.

Més informació: www.ivaj.gva.es

Arxius relacionats