Detall Notícia

Igualtat estudiarà la seua col·laboració en el projecte 'Geopolítica per al desenvolupament de polítiques públiques en el Mediterrani'

13/02/2018
Igualtat estudiarà la seua col·laboració en el projecte "Geopolítica per al desenvolupament de polítiques públiques en el Mediterrani"

La secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, s'ha reunit amb Jorge Garcés, professor de l'Institut Polibienestar de la Universitat de València.

Durant la trobada, s'ha tractat el projecte de Garcés 'Geopolítica per al desenvolupament de polítiques públiques en el Mediterrani' en el qual ja col·laboren les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Helena Ferrando ha assenyalat que es tracta d'un projecte "molt interessant" perquè implica "el desenvolupament de les polítiques públiques i democràtiques comunes en l'àrea del Mediterrani".

Jorge Garcés ha sol·licitat la col·laboració i participació de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives en aquesta iniciativa que pot ser un estímul "per a enfortir l'economia de la zona".

Arxius relacionats