Detall Notícia

La Comunitat Valenciana rep el premi Movic 2018 en la XII Trobada de Directors i Directores d'Albergs Juvenils REAJ

16/05/2018
La Comunitat Valenciana rep el premi Movic 2018 en la XII Trobada de Directors i Directores d"Albergs Juvenils REAJ

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha arreplegat el Premi Movic 2018 en la XII Trobada de Directors i Directores d'Albergs de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ), que se celebra els dies 15,16 i 17 de maig a Sevilla.

El "Taller de creixement personal per a joves. Iniciació al coaching", organitzat pel Barri del Crist i l'IVAJ, va resultar guanyador per votació popular en el concurs Movic 2018 de la Xarxa Espanyola d'Albergs juvenils (REAJ), i es va desenvolupar al mes d'abril a l'alberg Torre d'Alborache de l'IVAJ.

En la delegació valenciana a Sevilla han acudit, en representació de l'IVAJ, Carmen Climent, responsable de programes de Joventut; junt amb representants de les unitats territorials de l'IVAJ d'Alacant i Castelló, així com responsables dels albergs La Florida d'Alacant, Argentina a Benicàssim, Mare de Deu del Lledó a Castelló i Sant Crist del Mar de Benicarló.

La trobada de Sevilla reuneix més d'un centenar de directors i directores d'albergs i professionals de les comunitats autònomes, d'Hostelling International i d'associacions d'albergs d'altres països, com Movijovem de Portugal, d'Itàlia i de República Txeca.

La Comunitat Valenciana va ser l'amfitriona en la XI trobada que es va celebrar a Benicàssim a l'octubre de 2016 -es reuneix cada 18 mesos- on es va posar en valor el carnet d'alberguista que permet viatjar a més de 290 albergs de REAJ i a més de 4.000 albergs de tot el món.

Així mateix, s'han lliurat per primera vegada dels premis REAJ a la millor iniciativa mediambiental, d'inclusió social, d'accessibilitat, d'innovació, de relació amb la comunitat, d'alberg amb encant i d'alberg preferit pels alberguistes.

Per a més informació: feu clic ací.

Arxius relacionats