Logo Generalitat


El Carnet Jove de l'IVAJ compleix 30 anys i comença a celebrar-ho amb quatre grans concerts

  • La credencial jove europea es renova per a oferir avantatges a joves de 14 a 30 anys

(10/01/2019) L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha iniciat el programa d'activitats amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove a la Comunitat Valenciana amb quatre grans concerts a Potries, Alacant, Castelló i València durant el mes de febrer.

"Aquest 30 aniversari del Carnet Jove és una ocasió per a agrair més de 241.000 joves i 1700 entitats que aposten per la credencial jove europea a la Comunitat Valenciana", ha indicat el director general de l'IVAJ, Jesús Martí, el qual ha valorat que els ajuntaments i les entitats financeres que emeten el Carnet Jove s'unisquen també a aquesta celebració.

Al llarg de 2019, l'IVAJ desenvoluparà diverses activitats culturals perquè els 30 anys del Carnet Jove es convertisquen en un ventall d'avantatges per a la població jove.

Quatre concerts

El dissabte 2 de febrer, en el marc del "Blai Fest", s'obrirà el cicle de concerts al camp de futbol de Potries, municipi que ostenta la capitalitat cultural valenciana, on es podrà gaudir de les actuacions dels Catarres, Mafalda i La Fúmiga.

El 16 de febrer, a la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig actuaran, en el 30 aniversari del Carnet Jove, Nathy Peluso i Atupa amb Fran Yera.

El 22 de febrer es desenvoluparan dos concerts, un a Castelló i un altre a València. A la Sala Opal de la capital de la Plana actuen Tremenda Jauria, Buhos, Señora Tomasa i Periferia Norte amb JazzWoman; i al Ram Club (La Rambleta) de València estaran Varry Brava, Mourn i Joe Pask.

Els titulars del Carnet Jove podran gaudir del 50 % de descompte en les entrades de cada concert (10 euros, PVP; 5 euros amb Carnet Jove). Les entrades es poden obtindre en la web de l'IVAJ, consulteu ací a través de la plataforma notimuki.com.

Nova imatge del Carnet Jove

Per a celebrar aquest aniversari, a partir de febrer es programara una sèrie d'accions, com ara la nova imatge del Carnet Jove que, a escala europea, es presenta sota el lema "Do more, Be more". També s'organitzaran activitats culturals i promocions especials per a la joventut.

Actualment, més de 241.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat, als quals ofereixen avantatges un total de 1.693 empreses i entitats que es poden localitzar en la web de l'IVAJ.

Des de fa 30 anys, el Carnet Jove de l'IVAJ permet l'accés a béns i servicis de caràcter cultural, educatiu, esportiu, de consum o de transport, en el marc del programa del Carnet Jove Europeu.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat