Detall Notícia

Igualtat destina 1,4 milions d'euros a la integració social de persones immigrants

16/04/2018

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha fet pública la convocatòria de les subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de projectes dirigits a la integració social de persones immigrants, i hi destina un total d'1.415.980 euros per a aquest any 2018.

Segons la publicació del 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV), la concessió d'aquestes subvencions es farà mitjançant el procediment en règim de concurrència competitiva.

Els projectes que es presenten a aquesta convocatòria de subvencions s'han d'adaptar a programes que prevegen, entre altres, l'acolliment integral que inclou allotjament i manutenció.

També se subvencionen programes de primer acolliment i acompanyament, inserció sociolaboral, mediació intercultural, promoció de la interculturalitat i escoles d'acolliment.

Finalment, les ajudes inclouen programes d'intervenció social amb població immigrant a través d'un sistema de treball en xarxa, com a mínim de 3 entitats.

La sol·licitud de les subvencions ha de ser única i es poden presentar un màxim de 2 projectes. Les despeses que es justifiquen s'han de correspondre amb els continguts dels projectes objecte de subvenció, i es poden imputar fins a un màxim del 50 % de la subvenció concedida en despeses del personal que figure vinculat al projecte.

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes comptat a partir de l'endemà de publicar-se i s'efectua exclusivament per mitjans electrònics en la seu electrònica de la Generalitat, en la web www.tramalicante.es i també en l'enllaç: www.tramalicante.es