Detall Notícia

La Generalitat impulsarà vies de col·laboració amb la Fundació València CF per a promoure i visibilitzar mesures que fomenten la inclusió social

11/07/2018

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha informat que la Generalitat col·laborarà amb la Fundació València CF per a impulsar mesures que fomenten la inclusió social de xiquets i xiquetes en risc d'exclusió i persones amb diversitat funcional.

Oltra ha mantingut una reunió a la seu de la Vicepresidència del Consell amb el president del València CF i patró de la Fundació València CF, Anil Murthy, i el director de la Fundació, Pablo Mantellina, també patró de la Fundació José Luis Zaragosí.

La vicepresidenta ha destacat "la important labor social que fa aquesta Fundació, en concret amb els xiquets i xiquetes que viuen en centres d'acollida i també amb persones amb diversitat funcional, tant física com aquelles que tenen algun problema de salut mental".

En aquest sentit, ha assenyalat que, durant la reunió, les dues parts han mostrat la voluntat de "buscar vies de col·laboració per a visibilitzar aquest treball", a més d'impulsar la "col·laboració institucional entre la Generalitat i la Fundació, a través de la iniciativa «Escoles Cor Blanquinegre»", que gestiona el club.

Oltra ha valorat aquesta iniciativa, que ofereix, per mitjà de l'esport, "una eina d'inclusió" a les persones "en exclusió social o risc d'exclusió social, i també a les que tenen diversitat funcional, ja que fa una societat més amable per a aquestes".

La vicepresidenta ha informat que, a fi de participar en aquesta iniciativa social, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives treballarà amb la Fundació València CF partint "dels programes que ja estan en marxa tant en matèria de diversitat funcional, com en acció comunitària".

Oltra ha apuntat que no es tracta només "d'una qüestió econòmica, sinó també d'una col·laboració institucional a fi d'establir sinergies, ja que dona visibilitat a aquesta iniciativa social per mitjà de l'esport, la qual cosa és molt interessant".

Arxius relacionats