Detall Notícia

L'IVAJ rep joves de Bolívia de l'ONGD 'Proceso' i del Fons Valencià per la Solidaritat

09/11/2018
L"IVAJ rep joves de Bolívia de l"ONGD "Proceso" i del Fons Valencià per la Solidaritat

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, s'ha reunit amb una delegació del projecte de cooperació internacional del Fons Valencià per la Solidaritat i de l'ONGD 'Proceso', que han presentat el projecte d'apoderament de grups juvenils en sis municipis de la part oriental de Bolívia.

La delegació està integrada per Víctor Molina, líder juvenil d'Ascensión de Guarayos; Carla Melgar, líderesa juvenil de San José de Chiquitos; Camilla Miraudo, de Cooperació Internacional del Fons Valencià per la Solidaritat, i Luis Menacho, responsable de l'ONGD 'Proceso'. Tots ells han destacat que la consolidació dels grups juvenils és un pas important perquè aquests puguen exercir plenament la seua ciutadania i els seus drets socials. 

El director general ha valorat la iniciativa i ha advocat per la fórmula de corresponsals juvenils com a nexe a escala local, junt amb una legislació que defenga els drets de la joventut. 

En la seua gira per la Comunitat, la delegació s'ha reunit també amb joves de Mislata, Xàtiva i del Consell Valencià de la Joventut, entre altres accions de cooperació.

Arxius relacionats