Detall Notícia

IVASS tanca de manera preventiva centres d'atenció diürna de València i Alacant

12/09/2019

- Per a evitar incidències en els desplaçaments dels usuaris fins als recursos davant dels danys ocasionats pel fort temporal
- La mesura afecta al voltant de 400 persones amb diversitat funcional i els professionals d'aquests centres i serveisL'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, manté tancats des d'aquest dimecres de vesprada alguns centres d'atenció diürna de la província de València, situats en zona d'alerta roja, i tots els de la província d'Alacant davant de les condicions meteorològiques adverses previstes per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Es tracta d'una mesura preventiva que s'adopta per a evitar incidències en els desplaçaments dels usuaris fins als recursos, davant dels danys ocasionats en les últimes hores pel temporal de pluges.

El tancament afecta prop de 400 usuaris i usuàries d'aquests centres i serveis, així com els professionals que treballen en aquests recursos.

La direcció de cada centre ha comunicat aquesta decisió a les famílies dels usuaris i les manté al corrent de la situació.

Les àrees de Contractacions i Assumptes Generals, RH, Prestació del Servei i Serveis Tècnics estan en contacte permanent amb els centres per a valorar incidències i prestar-los suport.