Detall Notícia

L'exposició #noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba a l'octubre a Sant Vicent del Raspeig, Potries, Mislata, Burjassot, Benirredrà, Alacant i Castelló

09/10/2019
L"exposició #noemtoqueselwhatsapp de l"IVAJ arriba a l"octubre a Sant Vicent del Raspeig, Potries, Mislata, Burjassot, Benirredrà, Alacant i Castelló

- La mostra reuneix fotografies que denuncien la violència contra dones
- El termini de presentació per al concurs 2019 està obert fins al 15 d'octubreL'exposició itinerant '#noemtoqueselwhatsapp' de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba aquest mes d'octubre a Sant Vicent del Raspeig, Potries, Mislata, Burjassot, Benirredrà, Alacant i Castelló.

La mostra del programa 'M'importa', d'Educació en Valors de l'IVAJ, consta de 20 panells en què s'estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

El calendari expositiu ha començat a l'IES María Blasco, de Sant Vicent del Raspeig, fins al 10 d'octubre i del 8 al 17 d'octubre es podrà visitar a l'ajuntament de Potries.

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata l'exposarà del 14 al 24 d'octubre, i del 15 al 24 d'octubre arribarà a la secció IES Federica Montseny de Burjassot.

Finalment, del 22 al 30 d'octubre, la mostra es pot visitar a l'ajuntament de Benirredrà; els dies 26 i 27 d'octubre al Saló Video Game Comic d'Alacant i del 25 d'octubre al 3 de novembre, a l'IES Politècnic de Castelló.

Des del seu llançament, l'exposició que es renova amb cada nova edició del concurs ha recorregut sales d'exposicions, centres juvenils i centres educatius en prop de 200 espais de la Comunitat.

'M'importa'

A més, l'IVAJ posa a la disposició d'ajuntaments, instituts i associacions, una guia didàctica '#Noemtoqueselwhatsapp', un recurs de la sèrie 'M'importa', que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, la detecció i la denúncia de la violència contra dones.

En el web de l'IVAJ (consultar ací) s'actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i les entitats interessades poden sol·licitar l'exposició en l'adreça de correu cultura_ivaj@gva.es.

Més informació de l'exposició: consultar ací.

Nova edició de Premis #Noemtoqueselwhatsapp

La convocatòria per a participar en el concurs '#Noemtoqueselwhatsapp' en les modalitats de fotografia, vídeo, teatre i dansa, música i arts plàstiques està oberta a la presentació d'obres fins al 15 d'octubre.

Els premis pretenen reconéixer els projectes que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones.

Les persones joves que vulguen concursar han de formar grups integrats per un mínim de tres persones amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys i, o pertànyer a una associació juvenil (inscrita en el Cens d'associacions juvenils), o estudiar en un centre educatiu de la Comunitat Valenciana.

En cada una de les cinc modalitats artístiques hi ha tres premis amb una dotació de 500 euros cada un.

Més informació del concurs: consultar ací.

Arxius relacionats