novedades

« Ves enrere

IX Edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

La Direcció General de Desenvolupament Rural i Política Forestal del  Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació convoca la IX edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals, corresponents a 2018.

 

Aquests premis, que es vénen atorgant des de 2010, busquen visibilitzar i posar en valor l'essencial labor que realitzen les dones en el medi rural, distingint projectes originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguen el treball i el paper de les dones en el medi rural.

El premi consta de 4 categories:

  • "Excel·lència a la innovació en l'activitat agrària" amb un màxim de quatre guardons,
  • "Excel·lència a la innovació en diversificació de l'activitat econòmica en el medi rural" amb un màxim de quatre guardons,
  • "Excel·lència a la comunicació" amb un guardó i
  • "Premi Extraordinari d'innovació de dones rurals", que serà  amb un màxim d'un guardó. Les candidatures a aquesta categoria seran proposades pel jurat


El termini per a presentar candidatures estarà obert des del 17 de juliol fins al  28 d'agost de 2018 . Podeu trobar més informació sobre aquesta convocatòria i el procediment i formularis de sol·licitud en la web del Ministeri  i en la seua seu electrònica.