novedades

« Ves enrere

Música contra la Violència de Gènere

La Delegació del Govern per a la Violència de Gènere impulsa una nova iniciativa anomenada  " Música contra la Violència de Gènere ".

"La música és el llenguatge universal de la humanitat", -Henry Wadsworth Longfellow-.

Crear una societat lliure de qualsevol violència exercida sobre les dones, és una de les metes que com a ciutadania hem d'aconseguir perquè serà l'única manera d'aconseguir una igualtat real i efectiva entre dones i homes.


La implicació de tots els agents de la societat és fonamental per a aconseguir la nostra meta, tot acte és un pas més. La cultura sempre ha contribuït a despertar i remoure consciències.

La música és capaç de despertar emocions, és un instrument eficaç per a comunicar i fins i tot pot ser utilitzada en teràpies. Múltiples són els beneficis de la música, i per això volem destacar aquelles cançons compromeses amb una societat lliure de violència de gènere, cançons que fomenten la igualtat i tracten a la dona de manera respectuosa i igualitària.


Des de la DGVG us animen que els envieu les vostres propostes de cançons respectuoses i lliures de violència de gènere a la següent bústia:

sensibilización-DGVG@msssi.es